marți, 13 septembrie 2011

Handmade for Fun la Targ

             Primul targ de produse  handmade la care participam. Multumim organizatorilor pentru seriozitate, organizare si ajutor. Cum eu nu am participat personal , pot doar reda impresiile si impactul pe care l-a avut targul asupra Adrianei (partenera mea de lucru) si Danielei (fiica mea). Fetele, tinerele, frumusele,  cred ca mai mult au avut ele impact asupra targului decat invers , dar ma rog... lor le-a placut tot, mai putin soarele de duminica , caci umbrela noastra cu imprumut a fost precum la jocul apa... foc...apa..foc.. foc...foc... apaaaaaaa, adica .. sufletu'....
              Dar sa o luam cu inceputul..... Au ajuns fetele la Palatul Sutu pe la 9:30, ( cam tarziu, dar nu a fost vina lor, ele au fost matinale) si-au cautat locul,  marcat si numerotat de organizatori si au inceput sa-si instaleze mobilierul adus desigur de acasa, mobilier jumi' -juma', adica jumatate al nostru , jumatate imprumutat, ei,  ce sa-i faci asa e la inceput. Au aranjat exponatele, care aratau fantastic pot spune cu un pic de mandrie ( nu bag de la mine, am vazut pozele) si s-au pus pe asteptat cumparatori.
              Sambata a mers binisor, produse noi,  mai putin vazute , impact deosebit supra publicului, pacat doar ca e criza. Sunt foarte incantata ca lucrarile au fost destul de admirate si apreciate. Fetele s-au comportat ca 2 profesioniste, bravo lor, sunt mandra de ele!! Publicitate maxima, schimb de experienta, schimb de impresii cu ceilalti creatori, schimb de carti de vizita etc.
              Duminica , desigur aceeasi vreme frumoasa, soare cat cuprinde, bronz la fel cat cuprinde si cu model ( de tricou, de pantalon, de incaltaminte depinde ce purtai). Oboseala se resimte dupa ora 13, caldura le moleseste, dar ca doua luptatoare ce sunt, nu se dau batute. Seara e chiar placul la vanzare, ora 20 inchiderea,  ar mai fi ramas ele dar organizatorii nu tineau deschis peste noapte.
               Deci , cu alte cuvinte frumos chiar daca putin obositor.
               Multumim tuturor prietenilor care ne-au vizitat si au cumparat de la noi, multumim celor care au plecat de la targ cu produse Handmade For Fun, sper ca lucrarile nostre sa va fi placut atat,  incat sa mai veniti si la urmatoarele targuri handmade la care vom participa. Va las mai jos poze de la eveniment.
2 comentarii:

  1. foarte frumos, felicitari mie mi-au palcut toate produsele dar cum nu puteam sa le cumpar pe toate am reusit (cu greu) sa ma hotarasc la un tablou si sunt mandru de mine k m-a lasat inima sa umblu la portofel, pe care l-am cam usurat. Dar sincer merita toti banii. Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Ionut, multumesc frumos! Ma bucur ca ti-au placut creatiile. Daca doresti ceva anume , lucram si dupa comenzi, poti accesa pagina noastra de FB ai linkul sus in dreapta si poti lasa acolo comenzile. Cumparatorii fideli au reduceri :)!Multumim din nou pentru vizita si cumparaturi si te mai asteptam si la urmatorul targ!

    RăspundețiȘtergere