sâmbătă, 10 noiembrie 2012

Globuri din hartie

            Desigur, cine aude de globuri din hartie nu e prea interesat sa le si vada. Va garantez ca merita!! Nici eu nu m-am asteptat la acest rezultat. Nu am mai lucrat pana acum acest model, cu toate ca l-am intalnit pe net , mi se parea putin mai complicat. E migalos, dar nu complicat, Aveti nevoie de resturi de hartie de cadouri (daca nu aveti nimic mai bun), funde margele si lipici . Va las sa le studiati si sa-mi spuneti parerile voastre. Sper sa va placa rezultatul! O sambata si o duminica cat mai placuta tuturor!
























6 comentarii:

  1. Now this I call real tree decorations! Wonderful!

    RăspundețiȘtergere
  2. da chiar ca te-ai migalit la ele....Sunt multe !!!! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Thank you ladies! E mai mult origami decat quilling, am impaturit la hartie de am facut febra! :) dar merita! Sa le vezi in realitate! Pup la toate!hugs for all!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt incantata de ideea aceasta de globuri din hartie! Mai ales conurile sunt dragute foc! De asemenea, ma bucur ca te-am "descoperit", Cristina.
    PS: unde mai gasesc ceva detalii despre modul de lucru? as incerca sa le lucrez la scoala, la cercul Origami.

    Origarden, Aurora din Pitesti, mama a 2 copii (mari) si pasionata de artele hartiei :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Aurora, ma bucur ca-ti plac globurile si modelul :)
      Trimite-mi un mail pe adresa cristina.pdg@gmail.com si o sa-ti trimit tutorialul pe care il am eu in pc. Daca copii sunt peste 12 ani o sa ai sanse sa lucrezi cu ei, dar daca sunt mici , nu stiu, s-ar putea sa se plictiseasca repedecaci sunt destul de migaloase.Oricum succes!!

      Ștergere