duminică, 28 septembrie 2014

Coliere Dreamcatcher

O  idee inceputa cu mult timp in urma si nefinalizata pana astazi ,  este dreamcatcherul. Am inceput sa lucrez  la el acum cateva luni,  insa  m-am oprit de "n" ori din diferite motive.
Sunt o multime de tutoriale pe Youtube, insa nici unul nu m-a multumit. Nu reuseam sa fiu multumita  de el datorita cercului pe care se lucreaza. Am incercat sa-l fac din sarma , a iesit dragut insa ceva parca nu dadea bine.
 Datorita inelelor mele de draperii care zaceau neutilizate , am reusit  sa termin proiectul si sa fiu multumita de rezultat.
      Am transformat un dreamcatcher in coliere si a iesit minunat.Colierele au  6 cm in diametru  cele  cu baza de lemn si 7 cm cele cu baza din sarma . Lungimea colierului  cu penecu tot  ( fara snur) are in jur de 18 cm , depinde de lungimea fulgilor. Sunt realizate cu piele intoarsa,  snur cerat, bumbac , margele din lemn si pene naturale de cocos si bibilica.
     Sper sa va placa si voua.
     Cine dorete sa cumpere  o poate face direct de pe magazinul meu  Breslo - CristinaFunQuilling   sau direct la telefon : 0721709171
 


Un comentariu: