marți, 11 noiembrie 2014

Felicitari

Ultima comanda de felicitari , va aduce modele noi, unele inspirate din creatiile lui Neli, altele din creatiile lui Dorota.P.S. Cei ce doresc sa comande felicitari dupa o anumita poza gasita pe internet, as dori sa tina cont ca  la noi nu se gasesc aceleasi materiale sau eu  nu dispun de anumite ustensile folosite de creatorul respectiv. Pot doar sa adaptez cu ceea ce am sau ceea ce se gaseste la noi in tara. Va multumesc!

11 comentarii:

 1. Cris, nici macar nu pot sa ma hotarasc care dintre toate felicitarile imi place cel mai mult! Ai creat o adevarata incantare si explozie de culoare! Ma bucur sa vad ca incerci stiluri noi si te si pricepi de minute!

  Te imbratisez cu drag!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mersi mult Manu! Sunt foarte migaloase deoarece trebuie sa improvizez ,materialele gasite la noi sunt mult sub medie . Ma bucur insa ca am putut face ceva care sa incante ochiul :)

   Ștergere
 2. Sunt superbe Cristina! Subscriu celor scrise de Manu: ai creat o explozie de culoare si incantare!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Multumesc mult Sweetie, incerc sa ma adaptez cerintelor si ma bucur mult ca-ti plac, tu fiind o experta in felicitari , apreciez mult complimentul. Inseamna ca-mi iese ceva :)

   Ștergere
 3. Rich and beautiful creations!
  I loved them all!
  Cheers!

  RăspundețiȘtergere
 4. Imi place ca vad felicitari atipice pentru aceasta perioada - florile si culorile lor puternice parca aduc ceva din caldura lor in acest anotimp rece! "Happy quilling" pe mai departe, cum ar zice Manu!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Multumesc Monique ! Felicitarile au fost pentru o comanda , stii cum se spune " clientul nostru stapanul nostru !" Happy Quilling si tie!

   Ștergere
 5. Śliczne prace, każdy szczegół wypracowany. Pozdrawiam

  RăspundețiȘtergere
 6. Very beautiful cards with a lot of techniques and detail! Keep on inspiring!

  Nupur (http://thrilling-quilling.blogspot.com)

  RăspundețiȘtergere