Dragii mei, aceste gainuse m-au facut sa cumpar oua.
Am gasit pe YouTube un video tutorial la ele de m-a innebunit nu alta. Desigur acolo erau facute numai din oua albe si cum la noi ouale albe sunt rare, am zis ca merge si cu unul brun. Am facut doar unul ca nu stiam daca renteaza sa stric oul. Si cum aflasem eu ca , daca vrei sa-l golesti trebuie sa-i faci o gaura si sa sufli, zis si facut. I-am dat gaura si acum vine partea interesanta.
Sa ma fi vazut sufland in oul ala de-mi iesise ochii ca la melc, numa ochii, continutul oului se tinea ferm inauntru. Cand n-am mai avut suflu si-mi tremurau mainile de era sa fac oul omleta, mi-am dat seama ca aceasta teorie e buna doar daca faci 2 gauri. Adica la ambele capete desigur. Tulai doamne ca toanta sunt, bine ca mi-a venit in minte ca suflam in fundul oului de dadeam in balbaiala. Mno bine, dar 2 gauri?? Nu mere! Ca se vede la cioc. Cu ce naiba sa scot eu continutul?? Ca paiul era prea gros. Noroc ca ma lumina cel de sus si ma facu sa-mi aduc aminte ca in urma cu o saptamana facusem niste injectii si mi-au ramas niste seringi de unica folosinta. Asa ca dragii mei oul era ca si golit. I-am tras continutul cu seringa , l-am spalat putin, dar si pe interior, ca n-aveam de gand sa primesc comentarii de la musafiri daca doreau sa o vada de aproape, gen : ce pute gaina ta! Naspa nu?
Asa ca spalata si uscata , numai buna de lucru, adica restul il faceti din quilling si gata gaina.
Aici aveti tutorialul de pe YouTube. Celelalte gainuse sunt facute cu oua din polistiren, mi-a ajuns pana in gat prima experienta
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu