duminică, 5 februarie 2012

Valentine’s Day Creative WorkshopValentine’s Day Creative Workshop – Hobby Café 11 Februarie

Ce?
Atelier de creatie cu tema Valentine’s Day organizat de Creative Workshop. Acum fie vorba intre noi, acesta este doar un pretext pentru a ne aduna si a face niste chestii caraghioase din fetru colorat cu sau fara inimioare pentru a le darui persoanelor dragi :D
Cand?
Sambata, 11 Februarie, incepand cu ora 10:00. Workshop-ul va dura 4 ore.
Unde?
Atelierul va avea loc in caldurosul Hobby Café (spun asa pentru ca au un semineu sensational), un loc dedicat oamenilor creativi si voiosi J Adresa este Str. Negustori nr. 34.
Cum?
Noi venim cu toate materialele necesare, fetru de diferite culori, vatelina, ace, ata, nasturi, panglici, iar tu vii doar cu buna-dispozitie! Iti vom arata cum se fac caracterele din fetru si iti vom oferi asistenta pe tot parcursul atelierului.
Cat?
Taxa de participare la acest workshop este de 55 lei (in care este inclus un cocktail alcoolic sau non-alcoolic din partea Creative Workshop :D).
Cum mă înscriu?
Trimite un email la workshop.creativ@gmail.com cu numele si numarul tau de telefon si spune-ne ca vrei sa participi la cel mai haios atelier de Valentine’s Day ever!
Parteneri
Daca te simti inimos cu aceasta ocazie, poti sa pui la tine pe blog/site/Facebook afisul evenimentului si cateva cuvinte despre el, iti vom fi vesnic indatorate! :D


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu