sâmbătă, 9 iunie 2012

Black & White

           Alb si negru sunt culorile care merg asortate  cu multe alte nuante.  Am ales  doua bijuterii simple,  pe care le puteti asorta la tinutele voastre de vara, de zi sau de seara. Hartia din care sunt facute este de 130 gr cea neagra si ceva mai subtire cea alba ( nu stiu exact gramajul ) . Petalele le-am lucrat pe un creion obisnuit. Mi s-au parut micute si simple asa ca le-am adaugat cateva perle, cu toate ca , daca stau bine sa ma gandesc erau foarte frumoase si  simple.
          Pentru cei ce doresc sa comande, ma puteti contacta la numarul si adresa de e-mail de pe blog. Pentru  cei ce doresc sa le faca cadou,  pot face si cutii speciale cu aplicatii florale din quilling.
          Va doresc o seara placuta!






13 comentarii:

  1. sunt frumoase bijuurile !! Mie drag de ele !!! Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Beautiful necklaces and earrings! Very elegant!

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte reusite cele 2 seturi, mai ales cel alb! Mi-ar placea si mie sa incerc sa fac bijuterii, dar nu am inca ustensile pentru asa ceva, poate in viitor. Sunt tare dragute!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mersi Sweetie! Poti sa-ti faci singurica ustensile de quilling. Eu mi-am facut dintr-un ac de cusut cu ureche larga, il tai la capat si il fixezi intr-un creion.Daca ai sa cauti Handmade quilling tools , o sa gasesti o multime de variante . :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Cristina, felicitari, frumoase foc!

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu m-am referit la instrumentele de quilling (de care am) M-am referit ca n-am cleste (clesti) sau cum s-or numi pt bijuterii, dar nu atat acei clesti cat nu am tortite , sarma, materiale pt bijuterii (minimul necesar), daaaaaaar o sa-mi cumpar la un mom dat si siguuuur am sa fac si eu cateva bijuretii! Oricum le admir mult pe ale tale

    RăspundețiȘtergere