vineri, 13 septembrie 2013

De la inima la inima....

          Am pregatit o noua serie de bijuterii cu  inimioare :). M-am gandit ca 1 serie pe an ajunge :)). Deci , am cumparat o baza de lemn care de mult imi facea cu ochiul , pe care am ornat-o cu fasiute de hartie de 3 si 1,5 cm in tehnica quilling. Modelul poate o sa vi se para banal,  insa spatiul nu mi-a permis altceva.
         Inimioarele au dimnsiunea de 7 x 6 cm si sunt lacuite pentru protectie. Sper sa va placa.
         Stocul este limitat, asa ca pentru comenzi ma puteti contacta la nr de tel: 0721709171, sau pe adresa de e-mail: cristina.pdg@gmail.com

Pret: 18 lei /buc




















Baza de lemn pe care am lucrat, vopsita in culori acrilice simple si sidefate.



12 comentarii:

  1. Cristina these hearts are really wonderful they fascinated me!
    Very cute your blog I'm following.
    Greetings from Chile
    Pily
    www.creaquilling.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Muchas gracias Pily! Estoy feliz que te gusta mi trabajo! Abrazos desde Romania!

      Ștergere
  2. JUST amazing Cristine! WHat a transformation of the pieces! I have something similar with me (in circle shape). I finally know how to handle those :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Thank you so much Pritesh! Yes , i was surprised to by the transformation, even if isn't came out what i wanted. Big hug!

      Ștergere
  3. Vai, Cris!!! De cand asteptam sa vad cum vei reusi sa transformi suporturile alea banale din lemn in pandantive! Ti-au iesit de minune!!! Nu mai zic de cea argintie, imi aduce aminte de inimioara pe care mi-ai facut-o cadou mai demult!

    Pupicei!
    Manu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult Manu!! Ma bucur ca ti-au placut! Nu am avut prea mult loc de jonglat cu ideiile, spatiul fiind deja foarte ingust, asa ca am facut ceva care sa arate si bine dar sa-mi si placa. Pupici si de la mine!!

      Ștergere