luni, 2 martie 2015

Clic pentru femei

   Se pare ca oitele mele au devenit celebre :) . Cand Madalina Harjoi, redactor la revista Click pentru femei , mi-a spus ca vrea sa scrie un articol despre martisoarele mele si despre mine , n-am dat dat prea multa importanta, insa cand am vazut articolul in revista mi-a facut foarte mare placere.
   Mi-am dorit ca munca mea sa bucure ochiul si sa placa celor  care o cumpara . Cand acestia revin cu placere si mai doresc sa cumpere , este ceea ce ma face fericita!
   Multumesc Madalina Harjoi si revistei Click pentru femei  pentru onoarea care mi-au facut-o acordandu-mi putin spatiu in revista , dar si voua clientilor mei fideli,  ca va fac placere lucrarile mele si ca reveniti mereu sa cumparati, indiferent cat de mica este  creatia mea.





8 comentarii:

  1. Felicitari ! Sigur ca poti sa te simti mandra si fericita dar asta se datoreaza talentului tau real care isi pune amprenta pe orice creatia de-a ta cat de ,,marunta" ar fi ea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos Simona, ai dreptate. Eu m-am cam subestimat , insa cand atat de multa lume te lauda , ar trebui sa cred si eu :)

      Ștergere
  2. Felicitari ,meriti din plin !talent ,arta ,pasiune si munca le-ai imbinat cu daruire .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lotus , multumesc frumos! Adevarul este ca iubesc ceea ce fac si ma bucur ca sunt apreciate.

      Ștergere
  3. Felicitari!Da,trebuie sa fii mandra de munca pentru ca ne bucura ochii!Fiecare lucrare inseamna timp si daruire!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos Ela! Asa este, fiecare lucru inseamna timp si daruire! Daruirea ramane timpul este insa mult prea scurt .

      Ștergere
  4. Da, Cristina,oitele tale au devenit celebre si nu numai ele si asta datorita pasiunii si talentului, dar si muncii asidue pe care-o depui zi de zi . Felicitari, le meriti din plin !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ada , multumesc foarte mult, munca se uita cand ii vezi pe ceilalti bucurandu-se de ceea ce cumpara , tu stii ca de multe ori nici nu mai calculam munca , lasam in pret doar materialele si timpul.

      Ștergere