miercuri, 28 decembrie 2011

Anotimpuri in Japonia

                            Deoarece am fost destul de ocupata cu tagurile de handmade din decembrie, am ramas in urma cu evenimentele aici pe blog, deci sa aducem la zi.
                            Tabloul cu care am participat la BlogHop-ul  Leesandrei Diaz  se pare ca a avut atat de mult succes incat am primit numeroase oferte . Sincer aproape ca nu stiam pe cine sa aleg. Castigatoarea tabloului Seasons a fost  Michelle Allene Lopez Aenlle din Japonia. M-am despartit destul de greu de el deoarece l-am lucrat cu o deosebita placere, dar daca as pastra tot ceea ce lucrez n-ar incapea in apartamentul meu.
                            Fiind primul meu colet quilling in afara tarii, mi-a creeat ceva probleme, deoarece in primul rand nu am avut cutie adecvata, cele ce se gasesc la oficiile postale sunt ori prea mari, ori prea mici ori foarte fragile si nu pot ptoteja un tablou de hartie. Asa ca m-am despartit cu greu de cutiia de la aspiratorul meu zepter, dar era singura care putea rezista unei calatorii pana in Japonia. O alta problema, a fost costul expeditiei, deoarece,  ceea ce au ei pe site, ma refer la Posta Romana, nu concorda cu ceea ce te pune sa platesti cand te duci sa expediezi coletul. In fine,  expediat coletul a ajuns cam in 1 saptamana si jumatate, destul de repede zic eu. Michelle a fost o draguta si mi-a trimis cateva poze cu tabloul si cu nepotul sau Yuji . Michelle, ma bucur ca ti-a placut tablou, sa-l stapanesti sanatoasa si sa te bucuri de el.


3 comentarii:

  1. Ce idee interesanta, iar tabloul tau e tare frumos! La fel am patit si eu cand a trebuit sa expediez felicitari, cu greu am gasit o cutie potrivita.
    Iti urez un an nou fericit si cu multa creativitate!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult Mihaela, si tie deasemeni, multa sanatate, spor in tot ceea ce faci si sa-ti realizezi in noul an tot ce ti-ai propus. La multi ani si un an nou fericit!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cristina, felicitari si spor in continuare la cat mai multe idei minunate. Lucrezi foarte frumos!

    RăspundețiȘtergere