vineri, 26 octombrie 2012

Inel bazat pe floarea lui ManuK :)

                Daca v-am spus in postarea trecuta ca sunt ultimele inele, imi cer scuze, insa tentatia era mult prea mare. Mi-au placut foarte mult florile Manuelei Kosh si i-am cerut voie sa le pun si eu pe inele. Eu le-am modificat putin, adica am mai adaugat cateva petale.
              Pentru confectionarea petalelor am folosit hartie de 1,5mm. Stiu ca  Manuela foloseste benzi de 1 mm si le taie cu cutterul, eu insa am taiat la masinuta benzi de 3mm apoi le-am taiat pe lung cu foarfeca. Nu au iesit ele atat de perfecte ca ale lui Manuk insa nu arata rau nici asa. Inelul este in intregime din hartie , inclusiv cercul. Poate vi se pare nesigur insa va spun cu siguranta ca este tare ca piatra, glumind pot spune ca unele inele pot fi folosite si ca arme albe :) , mai ales cele din postarea precedenta, asa ca aviz doamnlor care vor purta inelele mele , nu loviti pe nimeni peste fata si mai ales cu dosul palmei, s-ar putea sa-l lasati fara dantura :) .  Dar sa revenim la oile noastre , sper sa va placa inelusele mele, nu m-am mai aventurat la zeci de bucati :). La sfarsitul postarii o sa pun si cateva inele pe care nu am reusit sa le postez cand le-am facut, sunt modele de baza, modele pe care le-ati mai vazut si la alte bijuterii facute de mine.
             Nu uitati sa vizitati si pagina talentatei Manuela Kosh - Manuk , veti gasi lucrari deosebit de frumoase, care va vor incanta ochiul si sufletul :)
             Va multumesc pentru vizita si va doresc un sfarsit de saptamana cat mai placut!
             

Mai jos aveti cateva inele pe care nu am reusit sa le postez cand le-am facut, sunt modele de baza, usor de lucrat, modele pe care le-ati mai vazut si la alte bijuterii facute de mine.*** Pentru cei interesati sa cumpere, ma pot contacta la nr de telefon de pe blog sau le pot cumpara direct saptamana viitoare pe 3-4 noiembrie incepand cu orele 10:00  de la Targul  I love Handmade de la Palatul Sutu , la Universitate , in curtea Muzeului de istorie.

12 comentarii: